NINGYO CUISINE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ningyo Cuisine Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 23:30 Ik mag vanwege allergie geen sesamzaad. Dit is geen enkel probleem bij vermelden. Ik kan alsnog genieten van de sushi. Heerlijk!
21 nov 2022 om 18:36 Als altijd top en heerlijk
21 nov 2022 om 15:45 Altijd top kwaliteit en snel
21 nov 2022 om 6:45 Het was weer lekker, zoals altijd! We hebben weer genoten! En de bezorger was heel vriendelijk!
20 nov 2022 om 21:21 Altijd heerlijk eten bij deze toppers. Wij bestellen er al vanaf dag 1 en valt nooit tegen
17 nov 2022 om 15:11 Helaas wat verwarring op de website qua verschil tussen 4 en 8 stukjes Crispy Ebi. Ik had garnaal verwacht, maar dit was dus Japans beslag. Dat was wel erg jammer want die vind ik niet lekker.
13 nov 2022 om 12:55 good flamed sushi!
12 nov 2022 om 21:05 Super poke bowl, met de lekkerste saus! Heerlijk en snel, zoals altijd!
9 nov 2022 om 18:32 zoals altijd prima eten en keurig op tijd blijf hier vaker bestellen
5 nov 2022 om 23:16 Zoals altijd,heerlijk gegeten en op tijd bezorgd
24 okt 2022 om 23:17 Lekker sushi beter dan de andere sushi tent